Terug naar overzicht

Bedrijven scoren met Feyenoord de Grootste

Veel typisch Rotterdamse bedrijven zijn trots op Feyenoord en associëren zich graag met deze fantastische club. Maar ook buiten de Rotterdamse regio is de liefde voor de club groot. Het boek Feyenoord de Grootste is dan ook bijna helemaal uitverkocht. Alleen wat doe je er dan mee?

 

Anders dan andere boeken leent zich Feyenoord de Grootste niet voor de boekenkast. Dit bijzondere boek, dat bijna een kunstwerk 'an sich' is, dat wil je tonen, dat wil je delen. Klanten, relaties en collega's, iedereen moet zich nu heel gemakkelijk hieraan kunnen vergapen. Een blik op het boek zorgt voor veel momenten van herkenning. Het is de ideale ijsbreker, gegarandeerd genoeg gespreksstof!.

Bedrijven zoals Adidas,Lakarsk, Maasstad Sealing, Qurrent, Divide hebben er dan ook voor gekozen om dit unieke collector's item op de bijbehorende sokkel ten toon te stellen als blikvanger in hun bedrijfsentree, bij de receptie, in het bedrijfsrestaurant, vergaderruimte of kantoor.

 

 

Denkt u nu dat wil ik ook? Er zijn nog enkele exemplaren van het boek beschikbaar. Heeft u het boek al, maar niet de sokkel? Ook dat kan geregeld worden. Stuur een mail naar info@feyenoorddegrootste.nl of nog makkelijker bestel het gewoon hier.

Divide